MAAKbar organiseert verschillende textielactiviteiten in het TextielLab, Tiensevest 60 lokaal 301 te Leuven. Bekijk hier het We vliegen gevarieerde aanbod.

Textiel Repair Café

Hier helpen we je graag om jouw kleding of textiel te herstellen. Vrijwillige naaisters geven je advies en herstellen samen met jou de kleding. Dit alles tegen een vrije bijdrage. Iedere 3de zaterdag van de maand van 10u tot 16u.

 

BruZelle NaaiMoment

Samen stoffen zakjes uit preloved- stof maken voor BruZelle in het TextielLab van MAAKbar = samen solidair tegen menstruatie-armoede. Vanaf nu kan het maandelijks op de 3e maandag van de maand van 14u - 16u. Je kan stofjes knippen, strijken, stikken.

 

Open NaaiAtelier

Ja kan al overweg met de naaimachine, maar wilt liever in gezelschap verder werken aan je naaiprojectje op je eigen tempo. Dan is het Open NaaiAtelier van MAAKbar iets voor jou. Iedere donderdag ben je welkom van 14u - 16u behalve tijdens de schoolvakanties.
 
'Tijd voor mezelf'-naaicursus ism Femma

Je leert naaien met de naaimachine via kleine naaiprojectjes ( geen kledij). Alles is ter plaatse: naaimachines, stof, garen en andere benodigdheden.

Een lesgeefster van Femma, die ook vrijwilligster is van MAAKbar en onze ‘spirit’ dus goed begrijpt, helpt je op weg. Ook mensen met een beperkte kennis van het Nederlands zijn welkom.

Een reeks van 6 lessen kost 30 euro - met reductie-UITPAS: 6 euro

Alle info en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.