Internationale vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale vrouwendag. Het thema dat Stad Leuven dit jaar koos om hiermee aan de slag te gaan? Vrouwenrechten en duurzaam ondernemen! 

Van 5 tot 15 maart kan je daarom in verschillende Leuvense zaken werk van jonge en vooral duurzame ondernemers terugvinden. Stad Leuven ontwierp een parcours waarop alle winkels die het werk van deze ondernemers showen, staan aangeduid. Het parcours start bij MAAKbar, want JA! Ook wij doen mee! Meer hierover lees je onder de afbeelding.

Info? https://leuven.be/vrouwendag Dubbel_Vermaakt

In onze etalage vind je voor dit parcours werk terug van 'Project Dubbel'. Achter dit project zitten twee jonge onderneemsters (Andrea Bos en Joke Blockx). Ze zijn niet alleen jong, ondernemend en gedreven, ze zijn ook gezegend met een bijzondere dosis creativiteit en dat talent delen ze graag met jou.

Wat je van hen kan verwachten? Kledij die je al jaren bijhoudt maar niet meer draagt, blazen zij nieuw leven in.
Als je wil weten hoe ze dat doen, maak dan een afspraak en passeer in MAAKbar op zaterdag 6 maart .

Breng mee: je favoriete maar ongedragen stuk kledij. Ze zullen jouw wensen bespreken en vermaken het stuk volgens jouw wensen tegen betaling voor jou. Je kan je ook laten verrassen, dan maken zij er voor jou iets leuks van.

De dames zullen aanwezig zijn tussen 11u en 14u. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maak je een afspraak of stel je andere vragen.

Nu al kan je enkele stuks van hen bewonderen in onze etalage. Loop zeker eens voorbij! 

Info? https://www.facebook.com/events/1641226622744417 En als je 't nog niet wist: 

De crowdfunding van MAAKbar is geslaagd.

Team MAAKbar dankt alle MAAKbar-fans

MAAKbar dankt alle supporters voor hun steun. Jullie zijn geweldig.

Bedankt om verandering mee mogelijk te maken!