Het Mobiel Repair Café komt naar de speelstraten!

 

 

Heb jij thuis elektrische apparaten liggen die je niet meer gebruikt of die niet meer werken? Ben je op zoek naar iemand die jouw toaster terug aan de praat kan krijgen? Heb je een trui met gaten die je toch nog graag draagt? Mist jouw lievelingsjurk knopen? Heb je een aantal broeken die moeten ingekort worden?

Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Deze zomer testen MAAKbar en Maakbaar Leuven namelijk een nieuw concept uit. Om repareren nog dichter bij de mensen te brengen, organiseren we repair café’s op een aantal Leuvense speelstraten:

* za 2 juli van 14u - 17u: Platte-Lostraat ( begin van de straat tot nr 47) - Kessel-Lo

* woe 3 aug van 14u - 17u: Albert De Jonghestraat - Kessel-Lo

* za 6 aug van 9u30 - 12u: Pleinstraat - Heverlee

* do 18 aug van 14u - 17u: Achturenstraat - Kessel-Lo

* di 30 aug van 14u - 17u: Broekstraat - Heverlee

 

Nieuw: Vanaf nu kan je ook klein gereedschap uitlenen in het Loket van Bib Tweebronnen

 

 

Sinds kort is er ook een antenne  van de Gereedschappenbib in het Loket van Bib Tweebronnen. Als lid van de MAAKbar Gereedschappenbib kan je nu voor dezelfde prijs en met hetzelfde lidmaatschap op 2 locaties terecht. Je kan meer dan 300 tools uitlenen voor een vast bedrag van 40 euro / jaar.

Check de volledige catalogus hier.

Wil je een abonnement nemen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren Gereedschappenbib maakleerplek: dinsdag van 14u - 16u en zaterdag van 10u - 12u

Openingsuren Gereedschappenbib Tweebronnen: woensdag van 14u - 16u en zaterdag van 10u - 12u30 en 1ste donderdag vd maand van 17u - 19u

NB Op zaterdag 30 juli is de gereedschappenbib in maakleerplek uitzonderlijk gesloten.

 

Vakantie bij MAAKbar Textiellab

In de zomervakantie gaan er GEEN Open naaiAteliers en GEEN Textiel repair cafés door in het MAAKbar TextielLab op de Tiensevest. Vanaf september vliegen we er weer in ...

 

Volg ons op sociale media

Je kan ons volgen op de Facebookpagina  en Instagram MAAKbar vzw.
Volg ons, word fan en deel die nieuwe adressen met iedereen die delen, herstellen en hergebruik in het Leuvense in het hart draagt. Bedankt!